Rok 2023

Rok 2023

Nové dětské hřiště

Na Jaře letošního roku se nám podařilo získat grant od města Šenov na dodávku dětského hřiště. V rámci brigád jsme vykopali patky pro základy a po realizaci dětských prvků odbornou firmou, jsme zhotovili dopadové plochy z mulčovací kůry. Věříme, že toto minihřiště "naláká" nové malé návštěvníky z blízkého okolí, kteří se mohou zapojit i do námi pořádaných akcí a soutěží.
Sportu zdar :-)


 





 

25.2.2023 Retro ples SK Relax v restauraci Lapčka od 18:00

Po roce jsme se opět sešli v odlehčenější atmosféře a to na retro plesu, který jsme letos poprvé pořádal v restauraci Lapčka. Sešlo se nás opravdu hodně (okolo 130 účastníků) a o zábavu myslím nebyla nouze. Po vydatné večeři se hrály retro hity a někteří podpořili retro atmosféru i stylovým oblečením z let minulých. Po 23.hodině byla losováno tombola, jejímž největším lákadlem byl určitě welnes pobyt pro dvě osoby na tři dny ve 4* hotelu. Konec akce se úchýlil kolem třetí ranní a účastníci se v klidu s protancovanými střevíci se odebrali spokojeně k domovu.
Závěrem bychom chtěli ještě jednou poděkovat všem sponzorům,kteří přispěli do tomboly a již se těšíme na další ročník plesu, který bude zase na jiné téma.
Níže se můžete podívat na fotogalerii


 






 


<<<<<<<<<<<<<<< Konec této stránky (sekce) - Zpracováno příznivci SK Relax Šenov >>>>>>>>>>>>>>>>